Karrieredagen 2019

Karrieredagen 2019 avholdes Tirsdag 08. oktober og har som formål å styrke relasjoner og kontakten mellom potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere ved norsk hotellhøgskole. Arrangementet er derfor en gyllen mulighet for bedriftene til å profilere seg som en attraktiv arbeidsgiver og for studentene til å lære mer om et bredt spekter i bransjen og hva de har å tilby. Under selve karrieredagen vil det bli holdt foredrag og ulike bedrifter vil stå på stand for å profilere seg overfor studentene. I tillegg vil alle bedrifter få mulighet til å presentere seg ved hjelp av en speed-presentasjon. På kvelden holdes et sosialt arrangement for studenter og bedrifter.

Mer informasjon kommer fortløpende.

Kontakt:

Leder  

Einar E. Dahl Gjerde

E-post: leder@jobbsenter.com

+47 970 866 50

Nestleder

Aleksander Richardsen

E-post: post@jobbsenter.com

+ 47 418 591 03